Friday, November 5, 2021

44+ Rieten Tuinmeubelen Schoonmaken

44+ Rieten Tuinmeubelen Schoonmaken. We geven je graag wat tips. Vul een emmer met warm water en giet een half kopje soda (zuiveringszout) in een klein bakje.

Onderhoud Van Tuinmeubels
Onderhoud Van Tuinmeubels from zitmaxx.nl
Rieten tuinstoelen zijn dan ook meestal eigenlijk van andere materialen gemaakt. Het is in ieder geval lekker om het nieuwe seizoen met een schone tuinset in te gaan, maar aan het einde van de winter zijn de meubels ook echt vies geworden. Zijn de witte tuinstoelen groen van de aanslag en hebben de duiven op je mooie zonnescherm gepoept?

De eenvoudigste manier om je houten meubelen grondig schoon te maken, is met een hogedrukreiniger.ongeacht van welk type hout jouw meubels zijn gemaakt en hoe robuust ze ook zijn, moet je er wel aan denken om geen hogedrukstralen rechtstreeks op het meubelstuk te richten.

Op de facebookpagina van huisvlijt. Stalen, aluminium en kunststof meubels zijn misschien wel het makkelijkst om schoon te maken. Stapelbaar, heel makkelijk schoon te maken, ze kunnen 's winters buiten staa. Ook je tuinmeubelen zullen wellicht deze groene kleur gekregen hebben.


No comments:

Post a Comment