Sunday, September 19, 2021

10+ Teak Meubel Onderhoud

10+ Teak Meubel Onderhoud. Maak de teakhouten tuinmeubelen schoon, zoals eerder in dit blogbericht is beschreven. De voorkeur gaat naar een volle dag in de brandende zon, zodat het meubel door en door droog is.

Opschuren Reinigen Kuisen En Onderhouden Van Teak Meubels Tuinstoelen Banken Tafels Deze Worden Volledig Gereinigd En Opgeschuurd Zodat Ze Volledig Zuiver Zijn De Terrasreiniger
Opschuren Reinigen Kuisen En Onderhouden Van Teak Meubels Tuinstoelen Banken Tafels Deze Worden Volledig Gereinigd En Opgeschuurd Zodat Ze Volledig Zuiver Zijn De Terrasreiniger from 1.bp.blogspot.com
De beste luchtvochtigheid voor teak is circa 60 tot 65%. Dat maakt deze houtsoort duurzaam en onderhoudsvrij. Javascript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Laat het meubel 24/48 uur goed drogen en zorg ervoor dat het meubel niet wordt blootgesteld aan water tijdens deze periode.

De beste luchtvochtigheid voor teak is circa 60 tot 65%. De beste luchtvochtigheid voor teak is circa 60 tot 65%. Teakhouten meubelen beschermen meubelen beschermen kun je doen met teakfix. Laat het meubel 24/48 uur goed drogen en zorg ervoor dat het meubel niet wordt blootgesteld aan water tijdens deze periode.


No comments:

Post a Comment