Monday, September 27, 2021

28+ Onderhoud Teak Meubelen

28+ Onderhoud Teak Meubelen. Het onderhouden van teakhout is niet moeilijk als u dit regelmatig doet. Met het juiste onderhoud wordt teakhout zelfs mooier omdat het hout met de jaren gaat 'leven'.

Onderhoud Teak Tuinmeubelen Schoonmaken En Zomerklaar Maken
Onderhoud Teak Tuinmeubelen Schoonmaken En Zomerklaar Maken from www.teak2.be
Door teakhouten tuinmeubelen goed te onderhouden, heb je langer plezier van de meubelen. Onderhoud van massief teakhouten meubelen. Het is aan te bevelen om behandelde meubelen minimaal 2 tot 4 keer per jaar te blijven onderhouden met teakfix.

De voordelen van groene zeep zijn dat ze niet duur is, lekker fris ruikt en ontzettend goed werkt, zij verwijdert op teak houten meubels alle vlekken.

Na verloop van tijd is het raadzaam het meubel (alvorens een nieuwe laag teakfix aan te brengen) eerst te ontvetten/reinigen met woodclean intensieve houtreiniger! Het reinigen van teakhout wordt vervolgens gedaan met een zachte of harde borstel. Teak is een hardhoutsoort die uitermate geschikt is voor gebruik buitenshuis. Wel is het aan te bevelen om de meubelen voor de winter eerst goed te reinigen en/of te beschermen met een teakolie of teak sealer.


No comments:

Post a Comment