Wednesday, October 27, 2021

14+ Houten Tuinmeubels Onderhoud

14+ Houten Tuinmeubels Onderhoud. Het hout is gewend aan een klimaat met hogere vochtigheid als in europa, waardoor het hout, zeker in het begin, wat extra onderhoud en bescherming nodig heeft. Onderhoud je je tuinmeubelen niet goed, dan kunnen ze uitdrogen en barsten.

Zo Onderhoud Je Tuinmeubelen Advies
Zo Onderhoud Je Tuinmeubelen Advies from www.flndrs.nl
Hg heeft een uitgebreid assortiment voor het onderhoud en reinigen van houten tuinmeubels. In de meeste gevallen is het twee keer per jaar reinigen van teakhout voldoende. Het is in de meeste gevallen voldoende om de teakhouten tuinmeubelen twee keer per jaar te reinigen.

Spoel na het schrobben de houten tuinmeubelen af met een tuinslang of enkele emmers water.

Het is in de meeste gevallen voldoende om de teakhouten tuinmeubelen twee keer per jaar te reinigen. Om het hele seizoen optimaal te kunnen genieten van je houten tuinmeubels, is het van belang deze goed te onderhouden. De onderhoudsproducten van 4 seasons outdoor, ook wel csun genoemd, die tuinmeubelland op dit moment voert, hebben vooral specialisaties op het gebied van het onderhoud van hout en specifiek teakhout. Zo heb je nog langer plezier van je mooie tuinmeubelen.


No comments:

Post a Comment