Monday, October 18, 2021

26+ Teak Tuinmeubelen Schoonmaken Groene Zeep

26+ Teak Tuinmeubelen Schoonmaken Groene Zeep. Het onderhoud van teak tuinmeubelen begint met het schoonmaken. Maak net als met de groene zeep een sopje met soda.

Hoe Moet Ik Teak Tuinmeubelen Schoonmaken Avh Outdoor Tuinmeubelen
Hoe Moet Ik Teak Tuinmeubelen Schoonmaken Avh Outdoor Tuinmeubelen from cdn.webshopapp.com
Het onderhoud van teak tuinmeubelen begint met het schoonmaken. Behandel je teak tuintafel regelmatig met groene zeep, deze is ook vettig en voorkomt dat vet afkomstig van vlees en etenswaren in het hout soms kunnen je teak tuinmeubelen door de regen en de omgeving een groene kleur krijgen. Als het mooie weer eindigt, is het tijd om de tuin 'winterklaar' te maken en daar hoort het schoonmaken van de kunststof tuinmeubelen natuurlijk ook.

Om je teak tuinmeubelen te reinigen en tegelijkertijd ook te behandelen kun je de bovengenoemde combinatie van groene zeep met soda gebruiken.

Om je teak tuinmeubelen te reinigen en tegelijkertijd ook te behandelen kun je de bovengenoemde combinatie van groene zeep met soda gebruiken. Je tuinmeubelen schoonmaken is namelijk zo gepiept. Groene zeep is vandaag de dag verkrijgbaar in een pot met een dikke galei, maar ook in een vloeibare variant in een flacon. Een stevige kunststof emmer van 12 liter.


No comments:

Post a Comment