Saturday, August 28, 2021

22+ Onderhoud Van Teak Meubelen

22+ Onderhoud Van Teak Meubelen. Het is erg belangrijk dat ook het vocht uit de kern van het hout. Het hout van de kast, stoelen of tafel kan per product verschillen van kleur, nerf en structuur.

Hoe Moet Ik Teak Tuinmeubelen Schoonmaken Avh Outdoor Tuinmeubelen
Hoe Moet Ik Teak Tuinmeubelen Schoonmaken Avh Outdoor Tuinmeubelen from cdn.webshopapp.com
Wil je je woning het liefst nieuw leven inblazen met klassieke of moderne teak meubelen? Het is niet aan te bevelen om bij het onderhoud van teak meubelen te kiezen voor een hoge druk reiniger. Maak de teakhouten tuinmeubelen schoon, zoals eerder in dit blogbericht mocht je na het lezen van deze blog nog vragen hebben over het onderhoud van je teakhouten meubelen, neem dan contact op met onze afdeling.

Al 20 jaar importeren wij onze meubelen vanuit indonesie en zijn hierdoor 1 van nederlands grootste teak meubel groothandel/importeurs geworden.

Als je een teak meubel hebt aangeschaft, wil je dat graag zo houden natuurlijk! Teak, acacia, populieren, rubberwood, eiken of iepen. Schoonmaken van de teakhouten tuinmeubelen wij adviseren u de teakhouten tuinmeubelen in ieder geval 1 keer per jaar schoon te maken. Deze spray is voor dagelijks gebruik.


No comments:

Post a Comment