Thursday, August 19, 2021

35+ Tuinmeubelen Hout Behandelen

35+ Tuinmeubelen Hout Behandelen. Tuinmeubelen kun je behandelen met lak, beits of olie lak vormt een laagje over het hout. Alleen houtolie smeer je tuinmeubelen aan het eind van het zomerseizoen in met speciale olie voor tuinmeubelen.

Tuinmeubelen Behandelen Met Olie In Plaats Van Beits Of Lak Werkt Het Eigenwijs Blij
Tuinmeubelen Behandelen Met Olie In Plaats Van Beits Of Lak Werkt Het Eigenwijs Blij from www.eigenwijsblij.nl
Ook is deze manier van hout behandelen erg geschikt voor teakhouten tuinmeubelen. Dit is een natuurlijke olie die speciaal ontwikkeld is voor harde houtsoorten, zoals teak, bankirai, ceder en iroko. Voor teakhout hebben wij speciale onderhoudsmiddelen ontwikkeld.

Na het schoonmaken kan je eventueel nog wat teakolie aanbrengen om het hout nog extra te beschermen én als je de natuurlijke kleur van het hout graag wilt behouden.

Een voordeel van teakolie is dat het vetvlekken goed tegenhoudt. Zorg er wel voor dat het hout goed droog is en wacht minimaal 48 uur voordat je dit doet. Na het schoonmaken kan je eventueel nog wat teakolie aanbrengen om het hout nog extra te beschermen én als je de natuurlijke kleur van het hout graag wilt behouden. In de winkel ziet het hout er prachtig uit en dit wil je natuurlijk behouden.


No comments:

Post a Comment